Nathalie Rosenberg

Nathalie är uppväxt i Italien och Spanien med en svensk mamma och en fransk pappa och bor sedan hon var 17 år i Sverige. Hon har även spenderat några år i London nyligen, där hon vidareutvecklade sin dans och fitness. Hon pratar fem språk flytande. När man tar en klass för Nathalie känner man att hennes klasser är präglade av hennes resor. Klasserna är innovativa och har en stämning där deltagarna känner sig bekväma och inspirerade att göra sitt bästa. Vill du ta klass för henne i Stockholm så hittar du henne på House of Shapes.

Nathalie har jobbat med allt inom dans och fitness och gjort det nu i halva sitt liv. Hon brinner för hälsa och hård träning, men även en holistisk helhetssyn där balans är nyckelordet.Genom åren har hon deltagit i en rad träningskonvent , jobbat som fitness model, spelat in Fitness Dvd,  instruerat på hälsoresor i både i Sverige och utomlands.

Nathalie har dansat och koreograferat och har medverkat i bland annat; Idrottsgalan, Eurovision Song Contest, NRJ Award, Melodifestivalen, Rockbjörnen och musikalen Cats. Dessutom har hon koreograferat artister som Velvet, September, Joe Labero, Lisa Miskovski, Charlotte Perelli, Alcazar, Dr Alban och filmen ”Lilla Jönssonligan” samt musikalen Djungelboken.. m.m.

Som personlig tränare jobbar Nathalie i sin egen studio Fourtyninesstudios på Odengatan. www.fourtyninestudios.com 

 ”LOVE-PASSION-CONNECTION”

Det är 3 ord hon fokuserar mycket på sina klasser!

”Det är viktigt för mig att se varje individ och möta var och en där han eller hon är och ta fram det bästa i varje. 

 

 

Resor med Nathalie Rosenberg:

Det finns ingen resa inbokad just nu för denna instruktör. Läs mer om våra resor: http://springtime.se