Mikael Zetterberg

Mikael, 46 år har en bakgrund inom brottningssporten i 40 år. Först som aktiv i 22 år, varav 15 år på elitnivå. Därefter som klubbtränare och tränare/ledarutbildare åt Svenska Brottningsförbundet. Trots detta är det ingen som tror att han har varit brottare eftersom han mer ser ut som en löpare ☺. Mikael var tidigt intresserad av hur kroppen fungerar och fick ofta massera sina träningskompisar och beslutade sig därför för att utbilda sig till idrottsmassör.

De senaste 10 åren har ägnats mycket åt utbildningar inom olika områden som t.ex. fysträning och idrottspsykologi. Mikael är väldigt nyfiken och öppen för diskussioner eftersom det alltid finns nytt att lära. Till vardags driver Mikael ett eget företag, Solna Idrottsmassage. Han har även en hemsida för träningsplanering där han hjälper både motionärer och elitidrottare att få struktur på sin träning.

Han tycker om att träna styrketräning, löpning och badminton för att hålla sig igång och må bra. Mikael tycker att det är ett stort privilegium att få följa med som massör på Springtimeresorna, då det känns lite som att åka på träningsläger igen.

Den största behållningen är den inspirerande miljön och att deltagarna och ledarna ger en otroligt positiv energi, något som alla borde få uppleva.

Resor med Mikael Zetterberg:

Det finns ingen resa inbokad just nu för denna instruktör. Läs mer om våra resor: http://springtime.se