Michèle Wilcox

Michele började sitt arbetsliv som violinist men bytte Folkoperan och Allsång på Skansen mot vårdens underbara värld.

Michèle är född och uppvuxen i delstaten New York, pluggade i England och har bott i Sverige de senaste 23 åren. För närvarande jobbar hon som sjuksköterska hos en öron-näsa-halsspecialist, så om någon vill veta hur en bihålespolning går till i detalj är det bara att fråga. 

Första mötet med Friskis&Svettis var en katastrof. Hon köpte terminskort 1999, gick på ett jympapass som hon döpte till socialdemokratisk aerobics och gick inte tillbaka. Inte förrän några år senare. Av oklar anledning, säger hon själv. 

Michèle gick från att vara ett otränat under av okoordination till en flitig jympamotionär. År 2005 blev hon jympaledare och nyligen ledaruppföljare. Till sin egen förvåning har hon också börjat leda familjejympa, vilket lärt henne att det inte är möjligt att leva ut för mycket på jympan. Utanför jympasalen väljer Michele att träna styrkepass i grupp, spinning och löpning. 

Michele vill att jympan ska vara en upplevelse med musikaliska överraskningar. I Portugal blir det bas- och medeljympa samt halvintensiva mixpass med Mats Janson.

 

Resor med Michèle Wilcox:

22- 29 jul Friskis&Svettis familjevecka

Träna och umgås den svenska fjällvärlden ihop med familjen och kompisar. Här bjuds hela...
FRÅN 5 995 SEK
Egen transport - Sälen
22 jul 2018
29 jul 2018