Mia Edvardsson

Mia är med som löpledare för Urban Tribes by Running Sweden, samt SATS och Midnattsloppet. Urban Tribes by Running Sweden kommer från april att erbjuda löpning från olika SATS-centra och dessa pass får deltagarna på lägerveckan möjlighet att prova.

Mia arbetar i dag med idrottsmassage och träning. Hon har en bakgrund som längdskidåkare och arbetade i många år som servitris. Restaurangjobbet innebar även en dryckesutbildning, och för att utvidga kunskapen om vinområdet Bordeaux reste Mia med Springtime för att delta i Medoc maraton 2002. Träningen och framför allt löpningen har alltid funnits med i hennes liv.

Genom sitt ledande i löpning, crosstraining och stavgång i Friskis & Svettis fick Mia möjlighet att vara med som ledare i Monte Gordo 2007 och 2008, samt även hösten 2011. Lägerveckorna i Monte Gordo kan leda till nya kontakter och en förändring i livet. För Mias del innebar det att hon blev inspirerad av Helene Willix att börja plugga Hälsopedagogprogrammet på Gymnastik- och idrottshögskolan. Denna utbildning har lett till att Mia har haft uppdrag i att leda löpning för Urban Tribes by Running Sweden i flera år, samt andra grupper och läger.

Resor med Mia Edvardsson:

Det finns ingen resa inbokad just nu för denna instruktör. Läs mer om våra resor: http://springtime.se