Mathias Lindström

Mathias började löpträna som 15-åring men enbart som en del av all möjlig allsidig träning. Det var först som 28-åring som han började träna löpning mer organiserat. Han har hunnit med ett par marathon och därutöver en uppsjö av lopp på kortare distanser, framför allt på 10 och 5 kilometer. Allsidig träning är något som han fortfarande både eftersträvar och förespråkar och tror att det i många fall kan vara nyckeln till ett långt löparliv.

Mathias har praktiserat på tidningen Runner’s World med Anders Szalkai som sin handledare. Efter praktiken har han blivit löpledare på både Springtime Friends och TSM Running, fått mer uppdrag på redaktionen och på så sätt kunnat kombinera sina intressen för löpning och skrivande. Mathias har dessutom varit modell för uppmärksamhetskampanjen till ”100% Ren Hårdträning” vilket är en arbetsmetod för rent idrottande i Sverige.

Om andra ska beskriva Mathias med specifika ord så finns det vissa som är återkommande: pannben, upptäcktslysten och vetgirig.

Att löpningen har givit Mathias möjligheterna att både leda och träna med andra och hamna på olika platser i världen tycker han är helt fantastiskt. Det berikar verkligen livet – och att genom den få träffa så många olika människor är något som han värdesätter högt.

Resor med Mathias Lindström:

Det finns ingen resa inbokad just nu för denna instruktör. Läs mer om våra resor: http://springtime.se