Marie Blommé

Marie är fostrad i lagidrotten med allt vad det innebär och löpning har funnits med i större delen av hennes liv även om den inte varit i huvudfokus. Efter att ha fått en start till Stockholm Marathon i födelsedagspresent för flera år sedan, genomförde Marie maran i ett stekhett Stockholm. Året var 2007 och det var ett av de varmaste loppen i historien. Sedan dess har det hunnit bli många marathon och ultramarathon. Antalet lopp har passerat tvåsiffrigt och jakten på att nå tresiffrigt antal marathon och ultramarathon lopp pågår för fullt. 
Sedan flera år tillbaka är Marie ledare för TSM Running och hon är med på samtliga distanser: maraton, halvmaraton, milen och ultra 50-100 km. Marie har också varit med och tagit fram träningsprogram på marathon.se för de som vill klara 100 km mellan 12-15 timmar.
Deltagare på Trainingcamp och TSM Running brukar beskriva henne som glad, positiv, kaxig, motiverande och omtänksam.
Frågar man Marie så säger hon att bland det bästa hon vet är att motivera löpare på olika nivåer så att de både utmanar och utvecklar sig själva, både som löpare och människor. Det är underbart att få vara med när deltagare lyckas överträffa sig själva!

 

Resor med Marie Blommé:

Médoc Marathon

Följ med till Médoc Marathon och spring det roligaste loppet som finns. Loppet är en stor fest...
FRÅN 13 950 SEK
Arlanda - Bordeaux
09 sep 2021
13 sep 2021

Paris Marathon

Ett av världens största lopp med över 40 000 deltagare. Loppet är ett ”riktigt” stadslopp...
FRÅN 2 000 SEK
Förhandsanmälan - Paris
17 okt 2021
17 okt 2021