Marie Ahlm Norrstrand

Marie har alltid älskat idrott.  Hon har en tävlingsbakgrund inom friidrott, i grenarna 100 och 200 m.

Hon har genom åren provat att träna många olika sporter regelbundet såsom bl.a. Judo, Kick-boxning, ridning, styrketräning, långdistans. 

Marie gillar att dela med sig av sin träningsglädje och vill gärna hjälpa andra att nå sina personliga träningsmål, därför utbildade hon sig till personlig tränare. Hon jobbade under några år som PT på SATS. Marie är också utbildad löparcoach genom tränarakademin. Hon har under flera säsonger varit en del  i Springtime Friends Löpargrupp tillsammans med Anders Szalkai och 15 andra coacher.

I dag brinner hon för löpning och styrketräning och har på äldre dagar återupptagit sprintträningen och tävlandet. Hon har vunnit IVSM, K50, 60m och 200m 2021 samt 60m 2022. 

Resor och mötet med andra människor och kulturer har också alltid varit ett stort intresse. Hon har många års erfarenhet inom resebranschen. 

Marie får idag som ledare- och programansvarig på Springtime chansen att kombinera sitt intresse och sin passion för träning med hennes erfarenheter från resebranschen.

Resor med Marie Ahlm Norrstrand:

Det finns ingen resa inbokad just nu för denna instruktör. Läs mer om våra resor: http://springtime.se