Maria Moberg

Maria har lång erfarenhet av att både undervisa och praktisera yoga, meditation och mindfulness. Hon har under många år studerat Buddhism, Hinduism samt på djupet många olika moderna yoga stilar bland annat Ashtanga-Vinyasa, Anusara, Yin, Sivananda och Integrative Yoga Therapy. Maria har under längre tid varit bosatt utomlands bland annat flera år i Taiwan där hon drev egen yogastudio. Numera är hon bosatt i Sankt Petersburg, Ryssland där hon undervisar inom yoga och arbetar som yoga-terapeut.

Maria brinner verkligen för sitt arbete och anser att yoga och meditation kan utövas av alla oavsett kulturell bakgrund, religion, kön, ålder eller kroppstyp. Inte heller skador eller sjukdom hindrar från att utöva yoga. Maria säger att ”Så länge du andas kan du praktisera yoga”. Fortbildning är en viktigt ingrediens i Marias liv. Hon åker varje år till Indien och USA för att träffa sina lärare. För närvarande studerar Maria för Joseph Le Page (Integrative Yoga Therapy) samt Advaita Vedanta för James Swartz. För mer information om Maria gå in på hennes hemsida: 4peopleinprogress.com

Beskrivning av pass: Strukturerad Bindvävsbefrielse med hjälp av bollar. Din kropp hålls samman av bindväv. Det finns inte ett organ, en muskel eller en skelettdel som inte är omsluten av bindväv. Idag vet vi tack vare forskning att bindväv är ett nätverk med levande fibrös kroppsvävnad som fungera som ett eget kommunikationssystem. Är din bindväv stel påverkas hela din kropp. Inflammationer eller knutor på ett ställe kan ge upphov till obehag eller smärta på ett helt annat. Under passet får du lära dig mer om din bindväv och hur du själv systematisk kan massage den med hjälp av bollar.
Maria har under flera år specialsytt olika program för smärtlindring med inriktning mot meridiansystemet och från Thomas Myers ”Anatomy trains. Mudras för healing och inre transformation. Mudras är hand, ansiktes eller kroppsgester vars syfte är att väcka upp speciella psykologiska och eller spirituella kvaliteter. Dessa gester har används inom yogan över två tusen år. Under passet kommer vi att gå igenom en rad olika Mudras. Vi kommer att lära oss hur vi kan använda dem tillsammans med vanliga yogapositioner för att åstadkomma vissa speciella effekter. Vi kommer även att lära oss hur vi kan använda dem i meditation samt för att få en extra skjuts inom healing och hälsa.

Resor med Maria Moberg:

Aktiv Senior – Ladda för livet! 21-28 mars 2020

Häng med Cassandra och Sara, hälsopedagoger med inriktning mot seniorers hälsa och...
FRÅN 13 950 SEK
Alla avreseorter - Palma
21 mar 2020
28 mar 2020