Maria Lindh

Maria är uppvuxen i norr med skogar och snö. Hon har tränat hela livet och i ungdomsåren var det mycket handboll och volleyboll men främst längdskidåkning och löpning som gällde. Hon har hela livet hållit kvar löpningen närmast sitt hjärta. Idag är löpningen fortfarande en viktig del av hennes liv. Maria är utbildad läkare och specialiserad inom barn och ungdomsmedicin och jobbar idag som skolläkare. Hon driver idag frågan i sin hemkommun om att alla barn i skolan ska få rätt till 30 minuters daglig fysisk aktivitet och är på väg att starta upp detta som ett projekt i kommunen.
Maria brinner även för idrottsmedicin och är engagerad i svensk förening för idrottsmedicin och fysisk aktivitet. Hon har även utbildat sig extra inom idottsmedicin och gått både steg 1 och 2 kurs i ämnet. På fritiden hjälper hon till i sina barns idrottsförening.
Maria har en passion för att alla mår bättre av rörelse och hon har uppfattningen att alla kan hitta ”sitt löpsteg”. Hon har genom åren hjälpt andra att hitta passionen till löpningen.

Maria driver tillsammans med sin syster Anna Lindh instagramkontot RunningSis där de tillsammans vill inspirera alla till ökad löparglädje på alla nivåer

Man kan inte låta bli att smittas av Marias löparglädje som hon gärna sprider omkring sig. Maria är en stark och glad personlighet som ser alla i en grupp.

Resor med Maria Lindh:

Det finns ingen resa inbokad just nu för denna instruktör. Läs mer om våra resor: http://springtime.se