Maria Ahlsén

Maria Ahlsén är biokemist från Stockholms Universitet och har därefter forskat på Karolinska Institutet vilket resulterat i en licentiatavhandling och en doktorsavhandling med insulin och diabetes som röd tråd. Maria har under 10 års tid föreläst och haft hand om praktiska moment/laborationer på Karolinska Institutet och Skandinaviska Kiropraktorhögskolan samt föreläst på olika företagsevent.

I början av 2013 startade Maria företaget Fortasana tillsammans med tidigare forskarkollegan Jessica. Både Jessica och Maria erbjuder utbildningar och föreläser om kroppens alla funktioner. Maria erbjuder dessutom kostrådgivning och Jessica personlig träning. I samarbete med Springtime föreläser Maria om hur yoga kan hjälpa oss i en allt stressigare vardag och kostens betydelse för ett friskare och starkare liv. Ni kommer också kunna anlita henne för privat kostrådgivning.

 På fritiden sjunger Maria i kör, yogar, spelar golf och seglar. För tre år sedan började hon löpträna och planerar att springa sitt första maratonlopp i Stockholm 2014.

Resor med Maria Ahlsén:

Det finns ingen resa inbokad just nu för denna instruktör. Läs mer om våra resor: http://springtime.se