Majken Skärvad

Majken är en långdistanslöpare med stor passion till rörelse. Hon har arbetat som löpcoach och personlig tränare i tre år, och är en tränare som tror på allas förmåga att nå sina mål. Majken kommer själv ifrån lagsport, med bakgrund inom både handboll och friidrott, och känner sig därför hemma i gruppträning. 

Majken har tidigare trivts i medeldistanser men har de senaste åren byggt upp ett intresse för marathon, och genomför sitt tredje nu i vinter, i New York tillsammans med SpringTime. Det som utmärker Majken som coach är hennes bestämda glädje och tro på att löpning gör gott för dig som individ. Den glädjen smittar av sig och kommer göra passen glädjefyllda. 

Förutom att själv coacha, springa, tävla och träna – är Majken delaktig i löparklubbar runt om i Stockholm och beskriver själv att hon har en stor ambition att göra löpning mer tillgängligt för alla. Hon besitter ett stort intresse för zon-träning, norska fyror, kolfiberskor och alls rätt till rörelse. Det finns alltid något att diskutera helt enkelt. 

_______________________________

Resor med Majken Skärvad:

Training Camp 12-19 oktober 2024: Löparveckan

Häng med på höstens omtyckta löparvecka, en vecka full av löpning och gemenskap! Oavsett din...
FRÅN 15 995 SEK
Alla avreseorter - Faro
12 okt 2024
19 okt 2024