Maja Sönnerbo

Maja Sönnerbo är en karismatisk träningsinstruktör med mycket energi. Hennes känsla för musik väcker både rörelseglädje och viljan att ta i lite till. Med tolv års erfarenhet av att leda gruppträning guidar hon dig tryggt och tydligt genom träningen. Målet är att du som deltar ska uppleva hur fantastisk och kapabel din kropp är.

När Maja hon rensa hjärnan snör hon på sig löparskorna. I våras sprang hon Stockholm Marathon för att kolla om det gick. Det gick!

Maja är i sitt esse när hon är produktiv, men är tämligen bra på att flanera planlöst och filosofera fritt. Hon älskar personliga samtal om allt och inget, blir entusiastisk av bad, cykelturer och välskrivna texter – och drömmer om att skaffa hund.

Till vardags leder Maja Skivstång och Jympa på Friskis&Svettis Stockholm. Hon jobbar som kommunikationsstrateg och har utvecklat utbildningsmaterial för jympaledare.

– Jag tror att lust och glädje är universalnycklar till de rätta vägarna i livet, säger Maja. Inga andra vägar har i alla fall funkat för mig.

 

 

Resor med Maja Sönnerbo:

Det finns ingen resa inbokad just nu för denna instruktör. Läs mer om våra resor: http://springtime.se