Magnus Strömberg

Magnus är en Umeå-kille som är utbildad Idrottspedagog. Inom träning älskar han att se människor utvecklas, göra saker de inte trodde att de skulle klara, tänja sina gränser. Det kan vara alltifrån att få till ett perfekt knäböj till att göra sin första kullerbytta på 20 år. 

Har de senaste 15 åren jobbat med träning på Friskis&Svettis. Jobbar nu som utvecklingsansvarig på Friskis&Svettis Riks där stort fokus ligger på att skapa Sveriges roligaste, mest oväntade och inspirerande multihallar.

Har gått från att vara en utpräglad lagidrottare (fotboll, hockey och innebandy) till att testa allt som kommer i hans väg (men du kommer aldrig se honom på ett danspass..). Går alltid ”all-in”. Vill se om saker är möjliga och hur långt man kan pressa sig. De senaste åren har det varit allt ifrån maraton, Klassikern, multisport till kickboxning, Crossfit och tyngdlyftning. Just ni ligger stort fokus på all träning där man använder en skivstång. Är helt övertygad om att man lever längre och blir gladare om man har ett bra marklyft!

På Springtime Training Camp kör han cirkelfys, cirkelgym, kettlebells, offroad och parträningspass. 

Resor med Magnus Strömberg:

Det finns ingen resa inbokad just nu för denna instruktör. Läs mer om våra resor: http://springtime.se