Magnus Lindroth

Magnus är en uppskattad yoga lärare i Sandviken. Han håller också yoga kurser på Masesgården i Leksand Magnus är kampsportaren som gick över till yogan. Som för många andra så kan hård träning slita på kroppen och det gör ont. 2004 gick Magnus sin första yoga kurs och det sa klick. Det kändes som att hitta hem. Magnsus trodde inte yogan var så fysisk utmanande, han upptäckte att det var den och det gick  att slappna av och meditera efter yoga passet och faktiskt få uppleva lite stillhet och ett inre lugn på ett djupare plan.

Vill man för mycket så kan även yogan skada kroppen och det fick Magnus uppleva. Vilket inte var kul. Men som någon har sagt ” det finns alltid en lärdom i allt som händer” och för Magnus så insåg han att det går att träna lugnt och stillsamt också. Så idag jobbar Magnus med yoga och rörlighetsträning på företag runt om i Sandviken. Då och då bränner han av ett kettlebells pass eller kör boxersice pass och självförsvars kurser på beställning.

Magnus är utbildad diplomerad coach via coch2coach. Yogalärare, Movement Practisioner, handledare i stresshantering & mentaltränare. Han arbetar med livsstil och förändringsprocesser på individ- och gruppnivå utifrån ett lösningsfokuserat förhållningssätt. Magnus arbetar idag som hälsocoach med helhetsperspektiv på Innerpower 4U.

Resor med Magnus Lindroth:

Det finns ingen resa inbokad just nu för denna instruktör. Läs mer om våra resor: http://springtime.se