Linda Myrberg

Linda har över 25 års erfarenhet av träning och hälsa, är utbildad proffsdansare, skådespelerska och musikalartist och hon har jobbat med teater/musikaler, tv och reklamfilm i många år. Linda har bott i Köpenhamn i 16 år och just återvänt till Sverige. Hon är utbildad spa-chef vid spa-konsultföretaget Raison d’Etre i Stockholm och är en av de ledande spa-konsulterna i Skandinavien. Hon har skapat världens första basturitualutbildning och är nr. 5 i världen i ”Sauna worldcup show” http://www.saunachill.com.

Dessutom skapar hon signaturbehandlingar, spa-produkter samt håller i personalutbildning inom dessa områden. Linda är också utbildad akupunktör i kinesisk medicin, TCM (4 1/2 år) och öronakupunktur. Hon ger behandlingar i akupunktur, populära behandlingar hon utvecklat är en De-stress eller Detox/kombi av massage, akupressur, akupunktur och aromaterapi.
Linda håller föreläsningar i tankarnas kraft och holistisk hälsofilosofi och arrangerar holistiska anti age retreat & events .

Myrberg har medverkat som expert, bloggare och skribent för olika tidningar och TV och har sin egen blogg : www.wellbeing4lifeblog.com, där hon delar med sig av sina hälsotips, spa och träningsupplevelser.

Träning:
Linda undervisar i Bikini Boot camp (eget funktionell program med fokus på mage, rumpa, lår).
Cirkelträning, Yoga , Barndans, Teenz, Dance/ funk, Latin moves (typ salsa aerobic). Men hon tränar själv mest yoga, kettlebells, löpning och dans.
Hennes många års erfarenhet från teater, dans och spa-branschen har gett henne en bred kompetens och förståelse för kroppens behov, hälsa och välbefinnande. Detta har också inneburit att hon genom åren har spenderat mycket tid med att undervisa, coacha och ge andra insikter i hur man bäst skapar ett liv fyllt av hälsa och välbefinnande ur ett holistiskt perspektiv.

Följ Linda´s blog www.wellbeing4lifeblog.com

 

Resor med Linda Myrberg:

Det finns ingen resa inbokad just nu för denna instruktör. Läs mer om våra resor: http://springtime.se