Kristina Youssef

Kristina brinner för att främja hälsa och glädje genom träning, oavsett vilken nivå träningen hålls på. Lejonparten av Kristinas träning består av dansträning i en mix av Zumba och orientalisk dans och dabke. Vidare är Kristina en stjärna på att leda cirkelträningar och vara PT för större grupper. Kristina har genom åren också vidgat sin träningskunskap genom att utbilda sig i Friskis och Svettis basutbildning inom Jumpa, jympa Soft och Dans, en PT-utbildning vid KUI, en coach-/mindfullnesutbildning via Folkuniversitetet och en Zumbalicens. Kristina är med andra ord en tränare av högsta utbildning och erfarenhet, som är känd för att sprida energi och välmående genom sina pass.

Till vardags leder Kristina för tillfället danspass på Friskis och Svettis, på olika föreningar och företag samtidigt som hon leder egna PT-grupper inom olika träningsvarianter två gånger i veckan, främst avsett för kvinnor. 

Åker du på en träningsresa med Kristina kan du försäkra dig om att du kommer få inspiration, glädje, välmående och framför allt en ny vän!  

Kallas även för Tina, kommer från Egypten, är en folkbildare, farmaceut samt mamma till 4 fotbollskillar!!!

 

Resor med Kristina Youssef:

Det finns ingen resa inbokad just nu för denna instruktör. Läs mer om våra resor: http://springtime.se