Kristina Andersson

Kristina Andersson är näringsfysiolog (fil. mag i Nutrition), föreläsare och författare som drivs av en fascination över vår fantastiska kropp, hur den är uppbyggd och fungerar samt hur vi genom vår livsstil faktiskt kan påverka den i mångt och mycket. 

Att bry sig om vad man äter handlar om så mycket mer än bara vårt utseende och vår vikt. Det handlar i grunden om att skapa en fungerande kropp som håller sig stark, hel, pigg och frisk.

Det rör sig dock inte om måsten och nolltolerans utan om livskvalité och balans.  ”Är det inte bra för din kropp så se till att det är bra för din själ” sammanfattar på ett bra sätt Kristina filosofi.

Förutom att åka land och rike runt och föreläsa, utbilda och inspirera inom området kost och hälsa så syns hon regelbundet som kostexpert i tidningar och tv och har gjort både barnprogram för UR och kosten till Biggest Loser. Hon har även skrivit ett tio-tal böcker däribland ”diabetes – du kan själv påverka”,  ”Stark inifrån och ut på 12 veckor”, ”Lifestyle planner” och nu senast ”Eat Clean – mer näring och mindre skärp i maten”.

Resor med Kristina Andersson:

Training Camp 27 april-4 maj 2019: Utmana dig själv

Emil Jönsson och Anna Haag har nu avslutat sina elitkarriärer och nu lägger de all sin energi...
FRÅN 9 995 SEK
Alla avreseorter - Faro
27 apr 2019
04 maj 2019

Training Camp 4-11 maj 2019: Sång, dans & träning

På alla veckor i Portugal får du alltid ett mycket brett träningsutbud med löpning, yoga,...
FRÅN 9 995 SEK
Alla avreseorter - Faro
04 maj 2019
11 maj 2019