Kenneth Fagerheim

Kenneth arbetar som löparcoach på Spenst bredvid fullt arbete i sjukvården. Han har länge varit en av löpledarna i den norska träningsgruppen Kondistreninga Nes. Med sitt lugna beteende, sin varma humor och hans goda kommunikationsfärdigheter bidrar Kenneth till motivation, framgång och träningsglädje bland deltagarna i gruppen.
Kenneth gillar att springa långt och länge. Han springer gärna halvmaraton och helmaraton, men föredrar dom längre ultradistanserna.
Under Kondis löparvecka i Portugal är Kenneth en av löpledarna resenärerna kommer möta. Kenneth har själv flera gånger varit med Springtime som deltagare på löparveckor i Monte Gordo, och han känner väl till konceptet och träningsområdena här. Kenneth tar sig gärna tid till att prata och lyssna, och delar villigt av sin allmänna kunskap om allt från träning till information om Monte Gordo och tillhörande områdes historia.

Kenneth jobber som løpeinstruktør på Spenst, ved siden av full jobb i helsevesenet. Han har lenge vært en av instruktørene i treningsgruppa Kondistreninga Nes. Med sin ro, lune humor og gode formidlingsevne bidrar Kenneth til motivasjon, mestringsfølelse og treningsglede blant deltakerne i gruppa.
Kenneth liker å løpe langt og lenge. I konkurranser deltar han gjerne på halv- og helmaraton, men han foretrekker de lengre ultradistansene.

Under Kondis løpeuke i Portugal er Kenneth en av løpelederne deltakerne vil bli kjent med. Kenneth har selv flere ganger reist med Springtime som deltaker på løpeuker i Monte Gordo, og har god kjennskap til konseptet og treningsområdene her. Kenneth setter gjerne av tid til å prate og lytte, og deler gladelig av sin almene kunnskap om alt fra trening til informasjon om Monte Gordo og omegns historie.

 

 

 

 

Resor med Kenneth Fagerheim:

Det finns ingen resa inbokad just nu för denna instruktör. Läs mer om våra resor: http://springtime.se