Karolina Muregård

Karolina jobbar som personlig tränare och hälsocoach på Itrim Brommaplan och brinner för att hjälpa människor på vägen mot ett starkare och mer balanserat liv. Förutom att vara licensierad PT så har hon en utbildning i Kinesiology från USA där hon studerade träning och hälsa i drygt 2 år.
Intresset för träning har alltid funnits och merparten av ungdomsåren spenderades i simbassängen där hon även under många år stod på bassängkanten som tekniktränare. Det har alltid lockat att kunna lyfta tungt och än idag tar styrketräning stor plats blandat med en del kondition och någon yogaklass när det finns tid.  
Med erfarenhet från en tidigare utmattning så har Karolina god förståelse för hur kroppen fungerar och reagerar både under och efter långvarig stress. Återhämtning kan se ut på olika sätt för alla oavsett om det är att utöva mindfulness eller umgås med människor som ger energi. Utmaningen är aldrig att komma tillbaka dit man var utan skapa goda förutsättningar för sig själv där man är idag.  

Resor med Karolina Muregård:

Det finns ingen resa inbokad just nu för denna instruktör. Läs mer om våra resor: http://springtime.se