Karin Kullberg

Karin har arbetat med, och brunnit för, friskvård och träning på ett eller annat sätt under hela sitt liv. Hon har lett grupper med allt ifrån 5-åringar till 95-åringar, och under de senaste åren fastnat lite extra för de sistnämnda.

Hon är  Certifierad Träningskonsult, Licensierad Personlig Tränare, Utbildad Kostrådgivare, Senior Fitness Specialist (ISSA) och
Ryt 200 Yoga lärare i Core Strength Vinyasa och YinYoga. Utöver detta har Karin ett flertal utbildningar som gruppträningsinstruktör i allt ifrån Spinning till StepUp och Gravidträning.

… och hon tänker INTE nöja sig med dessa- hon älskar att lära nytt och kontinuerligt fylla på med ny inspiration och nya perspektiv.

Som tidigare pedagog och lärare tror Karin sig nu ha hittat den ultimata kombinationen, att få använda kunskap och träning och på ett pedagogiskt sätt förmedla det och göra det så glädjefyllt och meningsfull för sin omgivning som möjligt. Det är en härlig utmaning att få hjälpa människor att hitta sina egna inre resurser och utnyttja de styrkor som faktiskt varje individ har, oavsett yttre förutsättningar. Karin anser att träning alltid skall utgå från dig som individ och var du står idag- alla kan inte göra allt, men ALLA kan göra något!

Resor med Karin Kullberg:

Det finns ingen resa inbokad just nu för denna instruktör. Läs mer om våra resor: http://springtime.se