Karin Grenert

Karin Grenert  är utbildad coach. Hon har i nästan hela sitt yrkesliv arbetat med människor och deras personliga utveckling. Att få vara delaktig i och bidra till en annan persons utveckling och allt vad det innebär, tycker Karin är fantastiskt!
Karin har sedan 2008 arbetat på Itrim, där hon hjälpt och inspirerat hundratals människor till ett friskare och hälsosam liv, det handlar om att få bättre matvanor, viktnedgång, komma i bättre fysisk form, komma igång eller förbättra sin träning. Karin har även hjälpt dem hitta balansen mellan arbete och familj, sömn och stress. På Itrim har Karin även arbetat med att utbilda blivande coacher. 
Innan Karin började som coach arbetade hon många år i restaurangbranschen och som gymnasielärare. Hon har utbildat i bla  matlagning, näringslära och hälsopedagogik. Att få utbilda, coacha och jobba med personlig utveckling är något som Karin verkligen trivs med. Matlagning är ett stort intresse och att få inspirera andra till bra och hälsosamma matvanor är något Karin brinner för. 
Förutom att Karin coachar individuellt håller hon även föreläsningar, workshop eller utbildningar i livsstilsrelaterade ämnen.  

Karin är utbildat lärare, hälsopedagog och diplomerad coach via Coachutbildning Sverige AB. Som person är hon är engagerad, ärlig, har en positiv livsinställning.

Resor med Karin Grenert:

Det finns ingen resa inbokad just nu för denna instruktör. Läs mer om våra resor: http://springtime.se