Jose Nunez

Josés träning är gränslös, utmanande och hejdlöst rolig. Idag utvecklar José Moveoometoden, naturlig rörelse för styrka och hälsa, som är en metod som används i de olika gruppträningskoncept han har skapat. Koncept han utbildar instruktörer i och som han tar med sig när han reser runt i Skandinavien på föreläsningar, event och workshops.

José vill skapa möjligheter kring träning, inte begränsningar. Något som deltagarna snabbt blir varse om. Han vet att lust och glädje är bästa drivkraften för att prestera på topp varför skratt är vanligt förekommande på alla fyspass oavsett om det är boll, stång eller boxfys som utförs.

José ha drivit olika typer av träningsanläggningar under drygt 25 år, jobbat som tränare för olika lag och varvar idag rollen som personlig tränare med författare, föreläsare och utbildare. Han har sin idrottsliga bakgrund inom basket och boxning. På senare år försöker han enträget bli en bättre löpare. Men ”insikten” att ”löpning över 200 meter är ett flyktbeteende”, har satt sina spår. José ser de resor han gjort med Springtime som fantastiska inspirationstillfällen till att bli bättre löpare.

 

Resor med Jose Nunez:

Training Camp 6-13 april 2024: Fullt ös med bredd

Varmt välkommen på en fartfylld vecka med träningsinspiration i alla dess former. Här får du...
FRÅN 15 995 SEK
Alla avreseorter - Faro
06 apr 2024
13 apr 2024