Johanna Bouveng

Johanna har alltid tyckt om att röra på sig, när hon var liten var första tanken att satsa på någon bollsport men då hon tidigt upptäckte att hon inte hade något vidare bollsinne var hon tvungen att hitta alternativa träningsformer. Vid åttaårsåldern föll hon för gymnastiken och var efter det aktiv gymnast tills hon blev 14 år. Då blev hon istället själv tränare för olika gympagrupper.

Löpning är en favoritaktivitet som funnits med under hela livet men efter sin första graviditet testade Johanna nya träningsformer och fastnade för Friskis&Svettis. Hon blev så inspirerad av ledarna att hon själv kände att hon ville inspirera andra att röra på sig. Sagt och gjort, Johanna utbildade sig till ledare hos Friskis&Svettis.

Idag har Johanna ett eget företag och arbetar som projektledare på olika event inom sport och företag. Hon har varit ledare hos Springtime sedan starten av Training Camps och håller i klasser som afro, core, jympa, cirkelfys, box och crosstraining. Johanna är också en duktig stavgångsledare som kan göra stavgången till tuffa stavcrosspass.

Resor med Johanna Bouveng:

Det finns ingen resa inbokad just nu för denna instruktör. Läs mer om våra resor: http://springtime.se