Johan Hållén

Johan Hållén – ledare 4.00 gruppen

Tack vare Johan´s far kom det sig att han sprang det första Broloppet över Öresundsbron när den invigdes vid millenieskiftet. Sedan dess har det blivit 25 Marathon varav 13 i Stockholm. Johan har varit med i TSM Running sedan starten och har nu förmånen att delge sin erfarenhet vad gäller långdistanslöpning till andra som ledare. Att inspirera andra och sprida den glädje han själv känner för löpning och att träna tillsammans i en grupp.
Johan gillar enkelheten med löpning – det är bara att snöra på sig skorna och sticka ut i elljusspåret där han bor. Inga konstigheter.
Helt  klart har han blivit en bättre löpare tack vare TSM och löparklubben IF Linnéa – bl a vad gäller löpteknik och löpekonomi. Förutom alla trevliga människor han lärt känna tack vare löpningen.  Johan tycker också det är väldigt inspirerande att träna i en grupp. Han tycker det är väldigt positivt när alla peppar varandra. Att springa långpass med TSM Running eller köra ett kvalitetspass med Linnéa ger honom alltid energi!

Johan kombinerar gärna löpningen med cirkelfys på Friskis & Svettis.

Resor med Johan Hållén:

Det finns ingen resa inbokad just nu för denna instruktör. Läs mer om våra resor: http://springtime.se