Joelina Claesson

Joelina Claesson driver sedan 12 år tillbaka eget företag hemma i Skälderviken i Skåne, där hon instruerar yogaklasser, anordnar träningsevent och håller föreläsningar. Joelinas filosofi är: ”Allt räknas! Det handlar om att göra ”något” och att vara glad för det som blir av. Keep it simple, då blir det av. Var inte så hård mot dig själv. Stanna upp och känn in: Hur mår jag? Vilka hälsovinster känner jag av idag som gör mig långsiktigt hållbar, fysiskt och mentalt?”

Med 25 års bakgrund och erfarenhet som gymnast, gympaledare, aerobicinstruktör, yogalärare, hälsocoach och nu även kostrådgivare och PT har Joelina alltid haft ett passionerat intresse av människor & hälsa.  Glädje, energi & inspiration är hennes ledord. Det vill hon sprida och dela i allt hon gör. Joelina brinner för att inspirera till långsiktigt hållbar hälsa, såväl fysiskt som mentalt.

Joelina tror på att skapa goda vanor som går att hålla i, som du tycker om, som blir en naturlig del av livet och vardagen. En sådan viktig vana för Joelina är de dagliga morgonpromenaderna med hundarna längs hav och i skog hemma i Skåne. På vår resa kommer Joelina att starta dagen tillsammans med er, på morgonpromenad längs havet på Mallorca.

Resor med Joelina Claesson:

Det finns ingen resa inbokad just nu för denna instruktör. Läs mer om våra resor: http://springtime.se