Joel Yderberg

Joel arbetar som resebyråchef på Springtime och tycker att det är en ynnest och att få jobba med resor som ligger honom så varmt om hjärtat – samtidigt som han dagligen får träffa och jobba med så otroligt engagerade och härliga ledare, kollegor och resenärer.

Som motionsform är det löpning som är favoriten där maraton-debuten skedde i New York 2014. Inte helt överraskande är just New York tillsammans med Monte Gordo i Portugal favoritresmålen. En morgonjogg i Central Park eller att ta en kall dryck på stranden efter ett löppass i Monte Gordos vackra pinjeskog menar han är helt oslagbart. Ett äventyr hans minns väl är när han i Springtimes regi fick springa loppet ItalyCoast2Coast, där man springer från kust till kust över Italien. Det är en resa han hoppas vi kan erbjuda i framtiden för alla att uppleva!

Annars är bollsporter något Joel gärna tillägnar mycket av sin tid. Den riktiga passionen finns i fotbollen där ett stort intresse finns. Det senaste tillskottet i den vackra bollfamiljen menar Joel är padeltennis som nu är den absoluta favoriten att spela.

Resor med Joel Yderberg:

Det finns ingen resa inbokad just nu för denna instruktör. Läs mer om våra resor: http://springtime.se