Jessica Norrbom

Jessica Norrbom är molekylärbiolog från Stockholms Universitet och har doktorerat på Karolinska Institutet med en avhandling som handlar om hur musklerna anpassar sig till träning. Hon har under 10 års tid varit en flitigt anlitad lärare på högskolor som till exempel Karolinska Institutet, Skandinaviska Kiropraktorhögskolan, Naprapathögskolan och Högskolan i Dalarna, och föreläst på olika företagsevent.

I början av 2013 startade Jessica företaget Fortasana tillsammans med tidigare forskarkollegan Maria. Fortasana erbjuder utbildningar, föreläsningar, kostrådgivning och personlig träning.

Jessica är Lic. Personlig Tränare och Lic. Mamma Boot Camp®-instruktör och leder ett flertal grupper med träningsglada mammor i Sollentuna norr om Stockholm. Jessica gillar att träna utomhus, både för egen del och med sina kunder. Ryggsäcken packas med TRX, gummiband och annat smått och gott, och sen är det bara att köra!

I samarbete med Springtime föreläser Jessica om människans fysiologi, vad som händer när vi tränar och vilka effekter träning har på kroppen. 

Resor med Jessica Norrbom:

Det finns ingen resa inbokad just nu för denna instruktör. Läs mer om våra resor: http://springtime.se