Jens Lundgren

Jens har aldrig kunnat sitta still. Ve och fasa för mor- och farföräldrar när det skulle barnvaktas då det klättrades på allt. Under sin barndom provade han det mesta i idrottsform. Skateboard, skidor, gymnastik, badminton, dykning, inlines, golf, undervattensrugby och mycket annat kanaliserades snart till berg, snö och vatten.

Under en femårsperiod bodde Jens i Chamonix i hjärtat av alperna på vintrarna och Biarritz på franska västkusten där nästan all tid vigdes åt klättring, cykling, surfing och skidåkning. Detta är fortfarande passionen, men på grund av Stockholms avsaknad på berg och vågor har även terränglöpning och skateboard vävts in i tillvaron. Om du frågar Jens ifall han tränar mycket så kommer svaret att bli: Inte alls! Detta trots att nästan all ledig tid spenderas med löpskor, terrängcykel eller skateboard. För Jens handlar det nämligen inte om träning utan om att uppleva saker och ha kul i naturen. 

Idag har Jens utbildat sig till naprapat, som blev ett självklart val då man får jobba med att göra det möjligt för andra människor att röra sig, motionera, uppleva och utmana sig själva utan smärta. Naprapatin bedrivs främst på en klinik i Sollentuna utanför Stockholm, men han jobbar även på Naprapathögskolans elevklinik som handledare. På våra resor till Portugal träffar du bland annat Jens i behandlingsrummet eller i löpspåren. På Training Camp trivs Jens mycket bra med att vara naprapat och att inte kunna sitta still. 

Resor med Jens Lundgren:

Det finns ingen resa inbokad just nu för denna instruktör. Läs mer om våra resor: http://springtime.se