Jens Karlsson

Jens är född och uppvuxen nära havet i Nynäshamn. Träning och aktivitet har alltid varit centralt. Under tonåren så spenderades somrarna i en kanot medans fokus under vintertid var hockey och skidåkning. Under senare år har det blivit mer utav motionsidrott i kombination med friluftsliv i form av vandring, löpning, cykling, skidåkning, simning, paddling. Detta har lett till att han har genomfört en svensk klassiker två gånger och deltagit i multisporttävlingar och triathlon på motionsnivå. Jens tycker att träning sker bäst utomhus och helst i grupp, vilket gör att träningsveckorna i Portugal passar perfekt med det enorma utbud av aktiviteter som finns att prova på. 

Numera är Jens bosatt i Stockholm och arbetar till vardags på SATS i Täby. Där hjälper han folk att komma tillbaks på banan efter skador/smärtor i muskler och leder. Under åren som sjukgymnast har han vidareutbildat sig inom ortopedisk manuell terapi och idrottsmedicin. 

Under vistelsen i Portugal så försöker han hjälpa till att ta hand om ömma muskler och leder med händer, nålar, tejp och rörelser. Utöver behandlingar kommer ni se honom som ledare på löppass och stavgång. Under lediga stunder mellan behandlingar och träning smyger han gärna ner till beachvolleyplanen vid plankan. 

Resor med Jens Karlsson:

Det finns ingen resa inbokad just nu för denna instruktör. Läs mer om våra resor: http://springtime.se