Jenny Midbjer

Jenny Midbjer kommer från Umeå i Sverige men har bott i Norge sedan 1995.

Jenny arbetar med event och marknadsföring i Runner´s World, reseledare och löpcoach för Springtime. Dessutom är hon utbildad klassisk gitarrist och gitarrlärare och undervisar vid Oslo kulturskola. Hon är certifierad löpcoach från Konditionsidrott, Stockholm och Trail Coach från TNT som hon startade upp i Norge 2018.

Hennes drivkraft är upplevelse du kan få med löparskor på dina fötter. Allra helst på stigen i skogen, men också i stan. Löpning ger tid för dej själv men du kan också få det sociala tillsammans med andra med löpning som en passion.
Hon deltar i lopp för att få ett bra träningspass genom att utmana sig själv, men lika mycket för stämningen och glädjen av att tävla med sig själv.
Jenny brinner för att inspirera och hjälpa andra komma igång med att springa och träna, och ta del av andras upplevelse och träningsglädje.
Löpning fungerar som meditation lika mycket som motion, och är ett sätt att klarna tankarna och få stressen ut ur kroppen.
Jenny har Addisons sjukdom och personlig erfarenhet av att leva kronisk sjukdom, och hur det verkligen kan vara nyckeln till ett bättre liv och hälsa att genom träning investera i sig själv.

Utbildning:

Löpkunskap (Konditionsidrott, Stockholm).
Diplomerad Löpcoach Steg 1 & 2. (Konditionsidrott, Stockholm).
Trail Coach (TNT)

 

Resor med Jenny Midbjer:

Det finns ingen resa inbokad just nu för denna instruktör. Läs mer om våra resor: http://springtime.se