Jejja

Jejja har gruppträning för ALLA, som ledord!

Oavsett om du är fullfjädrad elitatlet eller en prova-på-första-gången-person, så ska alla känna sig framgångsrika på träningspassen.

I hennes bakgrund finns hästar på tränings- och instruktörsnivå, basket, skateboard och gruppträning i dans och step up och många andra träningsformer.

Nu på ”ålderns” höst är TaiChi, Yoga och Pilates i kombination med stavgång under den snöfria delen av året en vardaglig syssla och passion. Under vintern spänns längdskidorna på när väl snön är tillgänglig.

På Springtimes resor träffas vi på  morgonen  och väcker kroppen med en gemensam stavgång efter strandens vackra vattenbryn eller i den inbjudande skogen med oändliga stigar och stavgångsspår att utforska.

Jejjas ledord i livet är: Live – Love – Laugh and Learn. Du vill för att Du kan – och Du kan för att Du vill.

Jejjas träningstips: 

Den bästa träningen för kroppen och knoppen: är den som blir av!

Oavsett om du går ner på gymet och jabbar-hookar och duckar som värsta boxarproffset Rocky Balboa eller kastar dig ner i simhallens 100 meters bassäng och crawlar dig mot en säker guldmedalj, tar dig upp för dina trappor hemma genom höga knälyft, eller småjoggar efter hunden som rymt på egen tur i skogen eller kanske en rask promenad med huvudsvängningar och axelrull genom shoppingalllerian…

Utmana din kropp med yoga – om du annars brukar spendera dina tränande timmar bland vikter och stänger.

Är du en gummiyogi som svänger knäna bakom nacken och slår knut på dig själv i tid och otid – ta ett styrkepass i gymet.

Det som kallas träning för mig är det där lilla extra med glädje och sting som gör skillnad, de som du i vanliga fall inte bruka göra med kroppen.

Framför allt se till att du har kul med din träning ,när du gör den.

Fokus – målmedvetenhet – kunskap och tid, bygger starka stolta kroppar som håller länge.

 

Resor med Jejja:

Det finns ingen resa inbokad just nu för denna instruktör. Läs mer om våra resor: http://springtime.se