Janet Jonsson

Janet är en livsnjutande Norrländska som startade den idrottsliga karriären tidigt inom alpin skidåkning. Med en enorm glädje till vinteridrott fortsatte denna bana upp till elitnivå. Som 19-åring byttes dock hastigt skidor mot bräda och med några återkommande vinster i SM-deltävlingar hamnade hon ett år senare i Landslaget och på Världs Cupsnivå med hela världen under sina fötter. Det ledde även hela vägen till ett OS i Salt Lake City 2002.
Efter över 15 år av Elitidrottande hamnade hon sedan först av en slump i Tv-produktionsbranschen med framför allt Expedition Robinson i 7 säsonger utöver andra produktioner och blev kvar i Mediasvängen i närmare 12 år. Janet släppte aldrig idrotten och drömmen om att en dag kunna leva och jobba med det på heltid och i dag är hon där. Nu utbildad Cert. Kost- & Träningskonsult via The Academy, och jobbar främst som Personlig Tränare, Kostrådgivare och Hälsoinformatör. Utöver det är hon Soma Move-instruktör och leder tränings- och PT-grupper utomhus. Hon är även utbildad Friskvårdskonsulent vid Axelssons Gymnastiska Institut och Spaterapeut vid Axelssons Spaschool och jobbar deltid med ekologisk hudvård.Janet verkligen älskar och brinner för hälsa i sin helhet och hennes bakgrund har berikat och gett henne oerhört många viktiga lager av kunskap och lärorika erfarenheter som hon drar nytta av i allt hon gör idag. På Puls & Träning har Janet verkligen fått möjligheten att växa både som PT och som individ i tränings- och hälsobranschen. Det är en underbar arbetsplats med en mycket familjär känsla och ett stort engagemang hos både våra medlemmar och hos personal som smittar av sig på allt vi gör.

Hennes motto är; Skjut inte upp beslut till morgondagen. Idag är en bra dag att börja! ”Även en resa på tusen mil börjar med ett steg…”

 

Resor med Janet Jonsson:

Det finns ingen resa inbokad just nu för denna instruktör. Läs mer om våra resor: http://springtime.se