Isabella Habijan

Isabella har tre stora passioner i livet: AntiGravity® Yoga, möten med människor och att dansa. Hennes mantra är: ”Just dance right through your life”. Hon älskar att dela sin passion för AntiGravity® och dans och hon tror att vi alla blir lyckligare genom att dansa eller att befinna oss i en AntiGravity® Harrison Hammock. Som ni kanske redan förstår är träning en stor del av hennes liv och hon har inspirerat deltagare på sina klasser sedan 2005 då hon började som instruktör i Les Mills dansklass BodyJam®. Idag leder hon klasser på SATS i Stockholm i allt från funktionell träning, pilates, dans, BodyBalance®, BodyJam®, yoga, AfHo® till AntiGravity® Fitness & Yoga. Det är mötet med människor från olika bakgrund som inspirerar henne att upptäcka världen. Det bästa hon vet när hon kommer till en ny plats är att knyta löparskorna och upptäcka platsen hon kommit till genom löpning.
Förutom licenser och utbildningar inom träning finns även en utbildning inom service och turism samt ett flertal ledarskapsutbildningar i bagaget. I ryggsäcken finns även en Master of Education med inriktning spanska och tyska och studier i ekonomi.
Till vardags arbetar Isabella som projektledare för globala event och mässor på Scania och på fritiden driver hon sitt egna företag där hon bland annat håller i kurser och workshops AntiGravity® Yoga samt anordnar instruktörsutbildningar och PT-utbildningar i AntiGravity® Fitness & Yoga.
Om en kompis skulle beskriva henne med fem ord skulle det vara dessa: energifylld, passionerad, varm, glad och kreativ.  

Att våga välja sin egen väg och njuta av varje sekund av livet är en av Isabellas drivkrafter. Att våga ta ett litet steg i rätt riktning och att acceptera att saker tar lite längre tid än väntat är en av hennes insikter. Hennes ledstjärna är Christopher Harrisons (grundaren till AntiGravity®) ord: Challenge your limits and get out of your comfort zone and you will emerge stronger, more confident and alive – let go of your fears and you will fly high. 

​​

Resor med Isabella Habijan:

Det finns ingen resa inbokad just nu för denna instruktör. Läs mer om våra resor: http://springtime.se