Heli Van Wyk

Heli är en livsglad organisatör som tycker om att ha många bollar i luften.I sin ungdoms dagar var det balett som gällde. Numera är det gymmet som gäller.  Förutom att styrekträna leder hon pass i Bodybalance , Cirkelfys, Senior styrka /balans och inom en snar framtid även Soma Move.
Heli har jobbat inom skolans värld i 14 år som textilslöjd och hemkunskapslärare men har precis sadlat om sin karriär för att ägna sig helt åt friskvård och hälsa.
Heli är nu anläggningsansvarig för 3 av Puls & Tränings gym; Nynäshamn, Poseidon och Arken i Haninge och påbörjar även inom kort en PT-utbildning.
En familjär och glad stämning är något hon vill uppbringa på gymmet tex genom att bjuda på frukost, anordna fredagsklubb med träning och fika för seniorerna.  Det är viktigt att man trivs på sitt gym och känner sig hemma.
Att bo havsnära i Nynäshamn innebär många härliga promenader vid havet och båtliv under somrarna. Om hon själv får välja resemål blir det ofta till varmare breddgrader, yogamattan är alltid med.
Att åka på en träningsresa har alltid varit en dröm, en dröm som nu blir uppfylld i samarbete med Springtime.

 

Resor med Heli Van Wyk:

Det finns ingen resa inbokad just nu för denna instruktör. Läs mer om våra resor: http://springtime.se