Håkhan Andersson

Kungen af Stav, Håkhan föddes, i mitten av förra seklet i Norrköping. Flyttade som 7-åring med sin östgötska dialekt till staden på småländska höglandet, Nässjö.

I scouterna fick han smak på hajker och vandringar i skog och mark. Att springa i skogen har alltid legat Håkhan varmt om hjärtat. Hans styrka och balans tränade han upp på Nässjö Judoklubb, som han var med och startade.

I lilla Nässjö var han med och arrangerade popkonserter på ungdomsgården. Hep Stars, Tages, Micke Rickfors, RockRagge och Tom and Mick and the Maniacs, med Tommy Körberg är några band som Club Charlie arrangerade.

Reseledare i Spanien, FN-officer på Cypern och Libanon. Är en av de få som åkt alpint både på Cypern, Trodosbergen och Libanon, Faraya. På svenska FN-sjukhuset i Naqura träffade han sin fru röntgensköterskan Ellinor.

Håkhan har också hunnit med en sväng till Tanzania med Lutherhjälpen och Mellanöstern med Kyrkornas Världsråd. Är en av två svenskar som har gått vilse i en rysk ubåt. Tränat jympa sedan studenttiden. Friskis&Svettis Stockholm är hans hemmaplan. Sedan 2008 är han ”träna ute ledare” med stavträning som specialitet.

Resor med Håkhan Andersson:

Det finns ingen resa inbokad just nu för denna instruktör. Läs mer om våra resor: http://springtime.se