Håkan Slättman

Håkan har under större delen av sitt liv motionerat på nivån ”undvika vara soffpotatis” och mestadels undvikit löpning. Runt 2015 började löpningen komma in i hans liv. Först för att kunna springa några kilometer med fotbollslaget han tränade på rundan och även kunna delta i Bellmanstafetten.

Efter att han klarat av milen på egen hand blev det Premiärmilen och Midnattsloppet. Åkte sedan in ett år och anmälde sig en halvtimme innan start till Stockholm halvmaraton. Efter halvmaraton nr två började han i TSM i en halvmaragrupp. Efter några månader ville han prova att springa lite längre och hängde nästan med på ett helt 25 km-pass. Då alla pratade om sina upplevelser om maraton kunde han inte motstå frestelsen och sprang sitt första maraton i Stockholm 2019.

Håkan är nu löparcoach i Springtime och TSM och får energi till sin egen löpning av att leda andra. Utöver dessa springer han även i en informell löpargrupp med löparvänner på samma nivå och inställning. Han jag jagar mer löparupplevelser än tider.

 

Resor med Håkan Slättman:

Training Camp 22-29 oktober 2022: Löparveckan

Denna vecka bjuder vi dig på en rolig och intensiv tränings- och löparvecka med massor av olika...
FRÅN 13 995 SEK
Alla avreseorter - Faro
22 okt 2022
29 okt 2022