Gunilla Nordevang

Löpning har sedan barnsben varit Gunillas grej men hon började inte springa organiserade lopp förrän i senare delen av sitt liv. Hon tränar gärna funktionell träning i grupp och har alltid funnit styrketräning som ett nödvändigt komplement till att hålla kroppen i trim.

Vandring har med åren fått en stor betydelse som exempelvis pilgrimsleden till Santiago de Compostela i Spanien. Ett mål är att få upptäcka Lykkiska leden i Turkiet. Att få ta på sig sina kängor och ge sig ut på vandring tycker Gunilla skapar en otrolig frihetskänsla. En utmärkt kombination att spendera fritid och semester på.

Förutom att metropolen New York alltid ger henne en energikick vid varje besök så har hon de senaste åren upptäckt och blivit väldigt förtjust i Turkiet. Dess intressanta historia, utsökta mat, varma människor, natursköna platser, hav och fantastiska spa/massage (hamam) möjligheter gör att Gunilla alltid vill återvända dit.

Efter att ha flackat jorden runt (alltid med löpskor i väskan) i tre dekader på flygbolaget SAS och bott ett antal år i Fjärran östern så har hon nu ”landat”. Jobbar på Springtime och gör sin fjärde säsong som platschef i Turkiet. 

Resor med Gunilla Nordevang:

Det finns ingen resa inbokad just nu för denna instruktör. Läs mer om våra resor: http://springtime.se