Gunilla Lindeberg

Gunilla gillar rörelse, god mat, hundar och hästar. Hon är instruktör inom Friskis&Svettis och dietist sedan många år.

Gunillas devis för den egna träningen är att det måste vara kul, annars tar den inneboende latmasken över. Genom åren har Gunilla lett många olika träningsformer, jympa på olika nivåer, core, träning för gravida, cirkelfys med mera, alltid inom Friskis&Svettis.  Jympan är fortfarande en favorit, helhetskänslan man får där är svårslagen. Men cirkelfysen är också en riktig höjdare, riktigt bra träning som man kan köra individuellt fast i grupp.

Gunilla har aldrig varit en tävlande idrottare men ägnat ett oräknerligt (orimligt?) antal timmar till att hänga i stallet och rida. Efter ett uppehåll på sådär 20 år så tillhör ridningen åter livets riktiga guldkanter.

Gunilla är legitimerad dietist sedan över 30 år och har bland annat skrivit flera böcker. Mat är ett grymt spännande område med många starka åsikter. Gunilla förhållningssätt bottnar i vetenskapliga rön med fokus på mat som är god, ger kraft och energi och passar just dig.  Mat för liv och lust helt enkelt. Och mat och träning på ett bra sätt är inte så märkvärdigt. Med sunt förnuft och en ”good enough-inställnining” kommer man långt.

Gunilla leder nu medeljympa, cirkelfys och föreläser om mat.

Resor med Gunilla Lindeberg:

Det finns ingen resa inbokad just nu för denna instruktör. Läs mer om våra resor: http://springtime.se