Frida Södermark

Frida är en av Sveriges bästa ultralöpare och är för det mesta ute på äventyr. Hon löpte sin första mil för sju år sedan och efter det har det blivit åtskilliga maraton i Sverige och runt om i världen. Hennes stora passioner är löpning, resor och böcker. När dessa kan kombineras trivs hon som allra bäst.

Då hon kände att maraton inte tröttade ut henne tillräckligt testade hon ultralöpning 2012. I sin första tävling vann hon SM-guld på 100 km och insåg att hon skulle få göra detta igen. 2013 blev det silver på distansen. Men hon kan springa ännu längre och är rekordhållare både inom 12h och 24h löpning och har sprungit de 32 milen mellan Wien och Budapest.

Nu jobbar Frida som lärarvikarie när hon inte håller inspirationsföreläsningar eller är på resande fot. Resorna har tagit henne till jordens alla hörn och fortsätter hela tiden med löparskorna och böckerna i ryggsäcken. På hemmaplan finns även ett stort engagemang i löparklubben GoIF Tjalve. Hon brinner för att inspirera andra att det aldrig är för sent att börja springa. Man kan följa hennes äventyr på hennes blogg: http://www.lopningforalla.se/index.php/bloggar/varabloggare/frida

Resor med Frida Södermark:

Det finns ingen resa inbokad just nu för denna instruktör. Läs mer om våra resor: http://springtime.se