Eva Skoglund

Eva har tränat i hela sitt liv och alltid älskat rörelse och att röra på sig. Allt från gymnastik, löpning, basket, volleyboll och squash till jazzbalett och dans i olika former. Efter mycket tjat från hennes mamma följde hon en dag med på ett medeljympapass på Friskis&Svettis. Sedan var hon fast. Det räckte med ett enda pass.

1992 blev Eva jympaledare och har haft olika intensiteter genom åren. Kärleken till rörelse har funnits som en röd tråd genom hela livet och efter hand växte en intensiv längtan efter långsamhet, smidighet och medvetenhet fram. Hon hittade vad hon sökte i yoga.

Idag arbetar Eva i ett eget företag med saker som handlar om att må bra i livet som psykolog, coach och yogaledare samt utbildningsledare för yoga i Friskis&Svettis. Två basjympapass i veckan blir det också. Det är tredje året Eva är med som ledare på Training Camp tillsammans med Friskispressen. Hon leder olika intensiteter av yoga, tysta vandringar, meditationsjympa och håller föredrag om yoga, andning och meditation.

Resor med Eva Skoglund:

Det finns ingen resa inbokad just nu för denna instruktör. Läs mer om våra resor: http://springtime.se