Emma Johansson

Emma har sedan 1990 arbetat med gruppträning och har ett brett register. Hon är instruktören som ger dig lusten att träna och aldrig sluta. Med sitt idérika sätt att inspirera fylls hennes klasser med kraft, styrka och personlighet. Hon har en utstrålning och energi som ingen kan undgå att smittas av. Hon har under flera år ingått och samarbetat med NIKE, vilket har stärkt hennes kunskap och utveckling.

Man kan se henne inspirera och utbilda runt om i Sverige på conventions och workshops. Hon är flitigt anlitad som gästinstruktör på anläggningar och föreningar runt om i Sverige.

Till vardags finns Emma på Nordic Club, Moves & Motivation och ATC Wellnes i Växjö, där hon kör dansklasser, styrkeklasser, core och funktionella klasser som Functional Moves och Soma Moves.

Till professionen arbetar Emma med inredning inom offentlig miljö, på Input Interiör. Här får hon möjligheten att arbeta med design, profil, funktion och ergonomi. Alla dagar ser olika ut med olika projekt i rullning.

Emma är dansant, tydlig, idérik och full av energi och utstrålning. Besöker du Emmas klasser – vet du aldrig vad som kan hända!

 

Resor med Emma Johansson:

Training Camp Stockholm

Vi bjuder nu in till vad som kommer att bli Sveriges största tränings- och hälsoevent. Under 3...
Datum passerat
Träning med hotell - Stockholm
27 nov 2015
30 nov 2015

30 jul- 6 aug Familjevecka med Mulitsport & AIM Challange

Här bjuds hela familjen på en rolig och intensiv vecka med möjlighet att prova på massor av...
Datum passerat
Egen transport - Sälen
30 jul 2017
06 aug 2017

28 april- 5 maj 2018, Stark med rätt teknik

En vecka med full fokus på att bli starkare med rätt teknik och snabbare med rätt löpteknik....
FRÅN 12 995 SEK
Arlanda - Faro
28 apr 2018
05 maj 2018