Ellinor Ladenberg

Ellinor Ladenberg är utbildad inom neuroledarskap och näringslära, med inriktning på klinisk nutrition och funktionsmedicin i Sverige och USA. Hon arbetar med att skapa hållbara individer och företag genom att sprida kunskap om neuroledarskap – och hur vi kan arbeta mer med hjärnan istället för mot den. 
Ellinor arbetar med företag som föreläsare och hälsoinspiratör, som utbildare för professionella inom hälsa och som frilansande konsult.

Ellinor har en passion över hur vår kropp fungerar och hur vi kan optimera den på bästa sätt. Hon arbetar alltid utifrån ett holistiskt tänk där många saker samarbetar för att vi ska må bra. Kosten är en del, träningen en annan, men minst lika viktigt är att du skapar en hållbarhet i din hälsa. Att finna aktiv återhämtning att hitta sin egen mening och mål med livet är viktigt.

Hennes föreläsningar är inspirerande och helt fria från pekpinnar. Hon lyfter fram goda exempel på hur enkelt och roligt det kan vara att göra hållbara förändringar, hur fantastisk människokroppen är och vilka oerhörda resultat det går att få om man bara ger kroppen rätt förutsättningar.

Hennes första bok kom ut 2017 och heter Friskare Liv med rätt mat. 

Förutom att Ellinor föreläser runt om i landet så skriver hon ofta inlägg, artiklar, blogginlägg om olika hälsotrender och slutar aldrig att fascineras över den mest dynamiska vetenskapen i världen – näringsläran och den mänskliga hjärnan. 

Resor med Ellinor Ladenberg:

Det finns ingen resa inbokad just nu för denna instruktör. Läs mer om våra resor: http://springtime.se