Elinor Doverbo

Elinor är ny i teamet till Portugal men har lång erfarenhet av träning sedan tidigare, både som utövare och tränare.
Hon började sin karriär som konståkare redan vid fyra års ålder och från det testat träningsformer som dans, dykning och judo. Som 11-åring fastnade hon för friidrott vilket blev det hon utövade under tonåren både som atlet men också som tränare för yngre atleter. Friidrotts åren har gett henne en bra grund inom träning men också mycket inspiration dels genom den varierade träningen men också genom de intressanta träningsläger hon varit på. De har inte bara gett henne en möjlighet att se spännande länder som Ghana, Mexiko och Cuba utan också olika idrottskulturer.
Elinor har läst ett Idrottsvetenskapligt program på Göteborgs universitet, är utbildad massör, MammaMage tränare och har flertalet utbildningar inom funktionell träning och Tyngdlyftning.

Efter friidrottskarriären arbetade hon några år som Body Pump instruktör vid sidan av studierna innan hon hittade CrossFit som nu tar den mesta av träningstiden.

Nu för tiden arbetar hon heltid på en träningsanläggning som platsansvarig, personligtränare och coach med flera pass och kunder om dagen.

CrossFiten har verkligen fångat hennes intresse då den ger möjlighet till så många olika fysiska utmaningar i allt från gymnastik till skivstångsträning. För det är just glädjen till träning och att lära sig nya saker hela tiden som är det hon gillar mest med träning. Att hjälpa människor hitta träningsglädjen och utmaningar på deras nivå.
Elinor ser mycket fram mot en inspirerande vecka i Portugal med just dig!

Resor med Elinor Doverbo:

Det finns ingen resa inbokad just nu för denna instruktör. Läs mer om våra resor: http://springtime.se