Elin Johansson

Sedan barnsben har Elin älskat att springa runt på innebandyplanen. I många år var det hennes stora passion och det som tog upp det mesta av hennes fritid. När hon sedan fick barn lade hon klubban på hyllan och såg sig om efter en träningsform som var en enkel att få till och gick att kombinera med småbarnslivet. Då blev löpningen svaret. Snart hade hon sprungit sin första mil och kärleken till löpningen var att faktum.

För att kunna springa både långt och fort utan att drabbas av skador krävdes en stark och uthållig kropp. Då blev styrketräning hemma i källaren ett bra komplement. Korta men effektiva pass med kroppsvikt eller enkla redskap är Elins sätt att träna styrka på. Hon gillar att variera träningen med att hitta på nya pass så det alltid är roligt att träna.

Snart sprang hon sitt första lopp och fick snabbt mersmak av adrenalinkicken det gav. I början sprang hon för att förbättra sina tider men nu på senare år springer hon med fokus på löparglädje och njutning. Elin gillar att springa fem kilometer snabbt lika mycket som en njutningsfull mil i skogen och lockas av variationen i att ibland ta sig an maratondistansen eller ett hinderbanelopp. Oavsett vilket lopp hon genomför gör hon det allra helst tillsammans med sin bästa vän Helen Lindberg. Tillsammans har de företaget LIVETIKROKARNA där de sprider träningsglädje med sina gruppträningspass, löpargrupper och mammaträningar.

När Elin utbildade sig till löpcoach och började arbeta med träning var det en dröm som gick i uppfyllelse. Elin gillar att träffa nya människor och har lätt till skratt, det tar hon med sig in i sin coachroll. Att hjälpa andra att utvecklas motiverar och inspirerar Elin och hon drivs av glädjen hon sprider till andra genom sin egen passion för träningen.  Elin älskar sång och musik och går nästan alltid runt och nynnar på en melodi.  

Om du vill inspireras mer av Elin, kika gärna in på hennes instagramkonto: @livetikrokarna som hon har gemensamt med sin vän Helen Lindberg.

Resor med Elin Johansson:

Training Camp 13-20 april 2024: Dans- och träningsglädje

Den här veckan fokuserar vi på dans och träningsglädje för alla! Förbered dig på en mix av...
FRÅN 15 995 SEK
Alla avreseorter - Faro
13 apr 2024
20 apr 2024