Elena Ilic

Elena har alltid haft idrott som en viktig del av hennes liv. Genom idrott har hon lärt sig att sätta upp mål och med sitt tävlingssinne, viljan och målinsikten har hon lyckats genomföra dem. Det har lärt henne att ingenting är omöjligt och Elena gärna utmanar sig själv med nya mål utanför sin konfortzon som stärker henne både fysiskt och psykiskt. Tävlingserfarenhet har hon inom löpning och utöver löpning dansen är något hon brinner för och mår bra av. Hon gillar att styrketräna och att ha variation i sin träning. Tränar gärna i naturen och låter kreativitet styra.

Elena är utbildad inom friskvård och hälsa och hon beskrivs som person som alltid vill hjälpa till och finnas till hands. Hon tror på holistiskt synsätt och jobbar ständigt med att förbättra sin livsstil och livssituation samtidigt få andra att må bra och ha en positiv synsätt på livet.

Elena har erfarenhet inom planering och anordning av träningsresor men även långsiktig produktionsplanering av molekylärbiologiska diagnostiska tester som underlättar för många patienter världen över och som Elena är stolt att vara en del av. Utöver sin heltidstjänst som Master Scheduler på Cepheid AB jobbar Elena som PT, massör och redovisningsassistent på Z-Träning, företag som har motto ”träna för att må bra”. Håller klasser i stavträning, styrketräning, löpning och dans. 

 

Resor med Elena Ilic:

Det finns ingen resa inbokad just nu för denna instruktör. Läs mer om våra resor: http://springtime.se