David Mattsson

David är en riktig livsnjutare. Han föredrar träning ute i naturen och hans största intresse är friluftsliv och vildmarksliv. Paddling, vandring, åka Telemark i pudersnö, långfärdsskridskor på havet eller bara mysa framför brasan. Han har en förkärlek till dansen Lindy Hop som han dansat i 10 år och trivs som bäst på dansgolvet till riktigt svängig jazz. Mat och dryck är ett stort intresse och att kombinera goda drycker med spännande smaker är en passion. 

David har jobbat med föreläsningar, coachning och utbildning sedan 2007 med fokus på hälsa och friskvård. Är utbildad Hälsoutvecklare vid Örebro universitet och har även andra utbildningar inom NLP, coachning och kommunikation. Nu jobbar han mest med föreläsningar. 

Davids nyaste föreläsning är ”MITT INRE KLIMAT – För prestation, framgång och välmående”. Som handlar om de faktorer som får oss att må och prestera på topp. Vikten av bra arbetsklimat och sinnestillståndets betydelse. Den tar också upp vad den senaste hjärnforskningen säger.

David leder stavgångspassen, coachar och håller föreläsningar på Springtimes träningsresor.

Resor med David Mattsson:

Det finns ingen resa inbokad just nu för denna instruktör. Läs mer om våra resor: http://springtime.se