Daryoush Mehrnia

Daryoush är 25 år, född i Iran och flyttade till Sverige när han var tio år. Han älskar att testa nytt och har tränat fotboll, boxning, simning, MMA, karate, kungfu. Nya passionen är Athletic Fitness.Friskis&Svettis Stockholm är hans lek- och arbetsplats där han är anställd som receptionist och tränare. Han leder cirkelgym, cirkelfys, högintensiv träning och Power Hour.
Daryoush kunskap inom träning gör honom trygg i möten med alla oavsett ålder och nivå. Hans optimism och skratt inspirerar och motiverar oavsett om det är en större grupp eller personlig träning.
Han skapar naturligt nya relationer och är engagerad i ett tonårsprojekt i Kista för att inspirera ungdomar till långsiktig och respektfull träning. Kul, cool och kamp är vad Daryoush bidrar med på träningsgolvet.Personlig utveckling är en hobby och Daryoush har tillsammans med sina kreativa vänner startat en förening som jobbar med konsten att tala inför publik.
Missa inte hans föreläsning om hur det är att tävla i Athletic Fitness och posera, köra hinderbana och göra 27 chins och 32 godkända dips.

Resor med Daryoush Mehrnia:

Det finns ingen resa inbokad just nu för denna instruktör. Läs mer om våra resor: http://springtime.se