Carolina Söderberg

Carolina bor i Falun och arbetar heltid med träning, hon är utbildad personlig tränare, gruppträningsinstruktör och receptionist

Sedan 2010 har yogan varit en viktig del av hennes liv och hon älskar hur tillgänglig den är, det kan vara allt från fem djupa medvetna andetag i kön på Ica till att göra två solhälsningar eller en andningsövning på morgonen till att yoga 90 minuter en annan dag. 

Yoga är ett fantastiskt sätt att koppla samman kropp och själ, att få känna när tankar och känslor får samlas och landar. En stor del av det som inspirerar henne i yogan är balansen som skapas, i livet, i relationer, mellan aktivitet och vila, (yin&yang) kropp och knopp.  Du lär känna din kropp, lär dig lyssna på vad den behöver. Inte bara när du utövar yoga på en klass eller själv, men också i vardagen.  

När du möter Carolina på en yogaklass kommer fokus ligga på att ge tillbaka till kroppen. Hon lägger stor vikt på att öppna upp kring höft, säte och baksida lår. Hennes yogaklasser ska vara enkla för dig att följa och målet är att yogan ska hjälpa dig med återhämtningen under din träningsresa. Inga förkunskaper krävs och vem vet, kanske du tar med dig en ny morgonrutin hem.

När ni ses på SOMA MOVE® så kommer kroppen få jobba lite mer än på yogan, dock samma sköna känsla som sprider sig i kroppen! SOMA MOVE® är ett holistiskt sätt att träna som är atletiskt och samtidigt mjukt. Du arbetar med kroppen som ditt motstånd och med underlaget som ditt redskap. Hela passet är ett oavbrutet flöde av rörelsemönster där fokus är att arbeta med kroppen som en enhet i harmoni med andningen.

Resor med Carolina Söderberg:

Det finns ingen resa inbokad just nu för denna instruktör. Läs mer om våra resor: http://springtime.se