Carina H Bylund

Carina är en levnadsglad och äventyrlig kvinna som älskar att prova på nya saker. Skärmflyg, downhill, forsränning och bergsbestigning är bara några av de spännande upplevelserna som hon kan bocka av från sin lista. 2012 uppfyllde hon en livslång dröm och sprang Kilimanjaro Halvmarathon samt besteg toppen. Hennes motto är att ingenting är omöjligt och hon ser utmaningar som något intressant och lärorikt.

Hon har varit aktiv med olika sporter sedan barnsben. Som tonåring var hon en hejare på kulstötning och handboll. Sedan skaffade hon sig en SAFE- utbildning och har under många år jobbat som gruppinstruktör. Hon älskar att leda andra människor och gör det alltid med ett leende och peppande heja- rop!

När Carina inte springer så går hon gärna på bio, bowlar, åker på utflykter eller bänkar sig i soffan framför en god film och med en skål Ahlgrens Bilar.

2007 anmälde hon sig till Team Stockholm Marathon och har sedan dess sprungit åtta maraton – i Paris, New York och Stockholm. Hon har även lagt en del halvmaror bakom sig. Sedan 2009 har Carina varit en av ledarna i TSM och har varje vår sedan dess också varit med på Traning Camp i Monte Gordo och hon trivs som fisken i vattnet.

Resor med Carina H Bylund:

Det finns ingen resa inbokad just nu för denna instruktör. Läs mer om våra resor: http://springtime.se