Camilla Wiktorsson

Camilla är en positiv & sprallig tjej som är väldigt nyfiken på det mesta i livet. 
Med tre barn i familjen är det fullt ös, aktiviteter & händelser varvas med äventyr, resor, skoj & massa bus. Mellan detta prioriteras återhämtning. Att få avnjuta en god middag med vänner & familj där samtalen gärna får bubbla runt bordet är en höjdpunkt i livet.

Hon började dansa disco som 7-åring, minimala tävlingsdräkter syddes upp och det tävlades runt om i Sverige. En & annan pokal dansades hem & ställdes i billy-bokhyllan i flickrummet. Med dansen kom lusten till rörelseglädje, som lever kvar än idag. 

Hon utbildade sig vidare med hälsan i fokus. Till friskvårdsterapeut, kbt-terapeut, svensk klassisk massör, hotstone massör & Soma Move instruktör. 

Den mentala hälsan & den fysiska kroppen i balans intresserar henne. Människans förmåga, kraft & motivation tycker hon är coolt, vi kan mer än vad vi tror, bara vi har viljan & tron på oss själva. Att vara instruktör i Soma Move är livsomvälvande & efter varje avslutad klass är det en wow-känsla i hela kroppen. Lika tillfredsställande tycker Camilla det är att få hjälpa människor som har stela muskler eller bara vill ha en skön stund genom sina olika massagestilar. 

Dagbok skrivs gärna varje dag, små mål sätts upp, det dröms en hel del, om hon har kul längst vägen, hennes svar är ja!

Resor med Camilla Wiktorsson:

Det finns ingen resa inbokad just nu för denna instruktör. Läs mer om våra resor: http://springtime.se